Ontwikkeling

Door de kennis die wij in de loop der jaren (sinds 1935) hebben opgedaan met het fabriceren van maatwerk scharnieren, opereren wij als een technisch kenniscentrum.

Hierdoor vinden wij in de meeste gevallen een oplossing voor uw probleemstelling en kunnen wij ook de opdracht uitvoeren. U kunt ons inschakelen indien er geen standaard oplossing voor handen is en maatwerk in verschillende disciplines vereist wordt.

Uiteraard tegen aantrekkelijke condities voor u als onze opdrachtgever. Heeft u een idee voor een product dat u op de markt wil brengen, voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen. Wij kunnen als partner optreden om uw idee tot een definitief product te ontwikkelen.

Wij nemen dan deel in het proces van product ontwikkeling.

Als experts van maatwerk houden wij nauwlettend de uitvoering van uw idee in het oog. Daarbij stellen wij ons steeds de vraag of uw idee op een economisch verantwoorde manier geproduceerd kan worden. Dit om het product prijstechnisch zo goedkoop mogelijk te houden. In de praktijk blijkt, dat daar te laat aan wordt gedacht, waardoor niet zelden moeite en kosten voor niets worden geïnvesteerd.

CNC band- en plaatbewerking tot ca. 5mm dikteVoorbeelden van bewerkingen die wij kunnen uitvoeren:

geautomatiseerd inlegwerk
knippen, ponsen, stampen en zetten
klinken, trommel ontbramen, zwarten en ontvetten
assemblage van producten
toelevering van kunststof en metalen onderdelen
seriematig CNC verspanen tot rond ca. 25mm; draaien, boren, tappen en kartelen
tin- en zilver solderen
CO-2, TIG, elektrisch, puntlassen, projectlassen, stiftlassen